Ana Sayfa Etkinlik “Geleceğe Burs Ver” kampanyası tamamlandı

“Geleceğe Burs Ver” kampanyası tamamlandı

ODTÜ Geliştirme Vakfı tarafından yürütülen 9466 SMS kampanyası sona erdi.

ODTÜ Geliştirme Vakfı tarafından yürütülen “Geleceğe Burs Ver” bağış kampanyası 16 Ocak 2024 Salı günü sona erdi. Ankara Valiliği’nin 17 Ocak 2023 tarih ve 196668 sayılı oluru ile düzenlenen kampanyada, toplam 1 milyon 813 bin TL bağış toplandı. Toplanan bağışlar sonucunda, ODTÜ Burs ve Yardım Komitesi’nin belirlemiş olduğu 400’ü aşkın ODTÜ öğrencisine burs ödemesi yapıldı.

Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılı kapsamında düzenlenen kampanyaya ODTÜ mensupları, mezunları ve ODTÜ dostları destek oldu. Kampanyada, ODTÜ öğrencilerinin eğitimine destek olmak isteyenler, Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone operatörlerine bağlı mobil hatlardan 9466’ya SMS gönderilerek 100’er TL tutarında bağış yaptı.

Önceki İçerikÜNVER-2’de ODTÜ ikinci oldu
Sonraki İçerik“İlk Uzay Yolcumuz Alper Gezeravcı’yı Beraber Uğurluyoruz” başlıklı program düzenlendi