Ana Sayfa Sıralama ODTÜ, YÖK Araştırma Üniversiteleri Performans Değerlendirme Sıralamasında Birinci

ODTÜ, “Araştırma ve Aday Araştırma Üniversiteleri” arasında yapılan 2017 ve 2018 yıllarına ait performans sıralamasında ilk sırada yer aldı.

ODTÜ; YÖK “Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi” kapsamında belirlenen “Araştırma ve Aday Araştırma Üniversiteleri” arasında yapılan 2017 ve 2018 yıllarına ait performans sıralamasına göre ilk sırada yer alarak, geçmiş yıllarda da olduğu gibi yine “en başarılı üniversite” oldu.

*Aday Araştırma Üniversiteleri

Önceki İçerikDoç. Dr. Görkem Günbaş ODTÜ’nün Üçüncü ERC Proje Desteğine “Beyin Kanseri Tedavisi için Alternatif Yöntem” Çalışması ile Hak Kazandı
Sonraki İçerikODTÜ Arazisi Üç Bin Fidanla Buluştu