Ana Sayfa Etkinlik ODTÜ’den deprem bölgesine ziyaret

ODTÜ’den deprem bölgesine ziyaret

ODTÜ, 6 Şubat Salı günü deprem bölgesindeki konteyner okullarda eğitimlerini sürdüren çocukları ziyaret edecek. Ziyaret sırasında yapılacak çeşitli etkinliklerin yanı sıra çocuklar için seçilmiş kitaplar okullara hediye edilecek.

Gönüllü ODTÜ öğrencileri ile akademisyenlerinin yanı sıra AdımODTÜ ve Kurumsal İletişim Ofisi çalışanları 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde deprem bölgesindeki konteyner okullarda eğitimlerini sürdüren çocukları ziyaret edecek. Ziyaret sırasında çocuklar için çeşitli bilimsel deneyler ve etkinlikler yapılacak. Ayrıca ODTÜ Yayıncılık tarafından çocuklar için seçilmiş çocuk kitapları ve özel tasarlanmış ahşap kitaplıklar konteyner okullara hediye edilecek.

ODTÜ Yayıncılık tarafından hazırlanan setlerde, mini ahşap kitaplığın yanı sıra, 5-12 yaş arası çocuklar için uygun olan ve ODTÜ Yayıncılık tarafından yayımlanan çeşitli ödüllü hikâye kitapları, popüler bilim kitapları, teknoloji kitapları, satranç kitapları ve macera kitapları yer alıyor.

Önceki İçerikODTÜ’lü akademisyenden Science dergisinde 6 Şubat 2023 depremleri hakkında yeni makale
Sonraki İçerikLisans Araştırma Projeleri için başvurular başladı