Ana Sayfa Etkinlik “Yeni Yüzyılın Yüzleri” fotoğraf sergisi 8 Mart’ta açıldı

“Yeni Yüzyılın Yüzleri” fotoğraf sergisi 8 Mart’ta açıldı

Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan “Yeni Yüzyılın Yüzleri” fotoğraf sergisi, 8 Mart Cuma günü, saat 15.30’da ziyarete açıldı.

Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan “Yeni Yüzyılın Yüzleri” fotoğraf sergisi, 8 Mart Cuma günü, saat 15.30’da ziyarete açıldı. ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Sergi Salonu’ndaki serginin açılışı, Rektör Prof. Dr. M. Verşan Kök’ün katılımıyla, kokteyl eşliğinde yapıldı.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her şey kadının eseridir” sözünden ilhamla, Kurumsal İletişim Ofisi koordinasyonunda hazırlanan sergide, ODTÜ’nün bugün bulunduğu konumda olmasını sağlayan, farklı görevlerdeki kadın çalışanların portrelerine yer veriliyor. ODTÜ’deki kadın çalışanların bilimsel ve toplumsal katkılarının yanı sıra, kişisel yönleri de Orkun Şahin ve Ozan Yavuz’un objektifinden fotoğraflara yansıyor.

Kadınların, gerek ODTÜ’deki, gerekse Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına ulaşmasındaki çok önemli rollerinin vurgulandığı “Yeni Yüzyılın Yüzleri” fotoğraf sergisi, 20 Mart Çarşamba akşamına kadar Kültür ve Kongre Merkezi Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilir.

Önceki İçerikODTÜ’nün deprem bölgesi ziyaretlerindeki yeni durağı Hatay olacak
Sonraki İçerikODTÜ Kariyer Fuarı başlıyor