Ana Sayfa Ödül ODTÜ Parlar Vakfı 2021 Ödüllerini Kazananlar Açıklandı

ODTÜ Parlar Vakfı 2021 Ödüllerini Kazananlar Açıklandı

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından her yıl verilen Onur, Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri’nin 2021 yılı kazananları açıklandı.

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından her yıl verilen Onur, Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri’nin 2021 yılı kazananları açıklandı.

ODTÜ Parlar Vakfı 2021 Yılı Araştırma Teşvik Ödülü’nü kazananlar arasında Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden Doç. Dr. Kürşat Çınar, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Mustafa Tuğrul Yılmaz yer aldı. ODTÜ Yılın Eğitimcisi Ödülü’ne ise Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Behiç Mert, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü’nden Doç. Dr. Perihan Savaş, Mimarlık Bölümü’nden Doç. Dr. Mustafa Haluk Zelef ve Sosyoloji Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Besim Can Zırh layık görüldü.

Ödül alanların tam listesine https://parlar.org.tr/2021-yili-odulleri/ adresinden ulaşılabilir. Ödül töreniyle ilgili bilgiler pandeminin seyrine bağlı olarak ilerleyen tarihlerde vakfın internet sayfasından duyurulacak.

 

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı Ödülleri Hakkında

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı Ödülleri seçkin bilim insanlarının ve uygulamacıların, tüm bilim alanlarındaki araştırma ve uygulama çalışmaları ile hizmetlerini değerlendirmek, yetkinliklerini belgeleyerek çalışmalarına güç katmak ve yetişmekte olan kuşakları özendirmek amacıyla veriliyor.

Önceki İçerikODTÜ, QS EECA 2022 sıralamasında ilk sırada
Sonraki İçerikAdımODTÜ tarafından 165 Lisans Araştırma Projesi desteklendi