Ana Sayfa Ödül ODTÜ Parlar Vakfı 2021 Ödülleri Sahipleriyle Buluşuyor

ODTÜ Parlar Vakfı 2021 Ödülleri Sahipleriyle Buluşuyor

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından her yıl verilen Onur, Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri’nin 2021 yılı kazananları sahipleri ile buluşuyor.

Geçtiğimiz yıl sonuçları açıklanan ancak pandemi nedeniyle ödül töreni yapılamayan ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı 2021 Ödülleri’nin ödül töreni, 6 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

ODTÜ Parlar Vakfı 2021 Yılı Araştırma Teşvik Ödülü’ne layık görülenler arasında ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden Doç.Dr. Kürşat Çınar ve İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Mustafa Tuğrul Yılmaz yer almıştı. ODTÜ Yılın Eğitimcisi Ödülü’nü ise Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Behiç Mert, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü’nden Doç. Dr. Perihan Savaş, Mimarlık Bölümü’nden Doç. Dr. Mustafa Haluk Zelef ve Sosyoloji Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Besim Can Zırh kazanmıştı.

Ödül alanların tam listesi https://parlar.org.tr/2021-yili-odulleri/ adresinde bulunuyor.

6 Haziran Pazartesi, Ödül Töreni Program Akışı

Saat Etkinlik Yer
16:00 – 16:50 Prof. Dr. Ali Koşar “Küçük Ölçek Faz Değişimi
Fenomenleri ve Öne Çıkan Uygulamaları” Dersi
Ayaslı ARC 210
16:50 – 17:00 Kahve arası
17:00 – 17:50 Prof. Dr. Seda Keskin Avcı “Gözenekli
Malzemelerin Moleküler Düzeyde Modellenmesi” Dersi
Ayaslı ARC 210
17:50 – 18:00 Kahve arası
18:00 – 19:15 Ödül Töreni Sevim Tan Amfisi – D231 – D131
19:15 – 21:00 Müzik Resitali ve Kokteyl Ayaslı Amfi, Fuaye Alanı

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı Ödülleri Hakkında

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı Ödülleri seçkin bilim insanlarının ve uygulamacıların, tüm bilim alanlarındaki araştırma ve uygulama çalışmaları ile hizmetlerini değerlendirmek, yetkinliklerini belgeleyerek çalışmalarına güç katmak ve yetişmekte olan kuşakları özendirmek amacıyla veriliyor.

Önceki İçerikODTÜ, RUR Dünya Üniversiteleri Sıralamasında Türkiye’deki Üniversiteler Arasında Birinci
Sonraki İçerikODTÜ, QS 2023 Dünya Üniversiteleri sıralamasında Türkiye’deki devlet üniversiteleri arasında birinci