Ana Sayfa Araştırma Beden Eğitimi ve Spor Bölümümüz “Daha Sağlıklı ve Daha Güvenli Toplum İçin...

Beden Eğitimi ve Spor Bölümümüz “Daha Sağlıklı ve Daha Güvenli Toplum İçin Bir Arada Durmak” Erasmus+ Projesinde

ODTÜ, Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Avrupa Komisyonu'nun ERASMUS+ programı aracılığıyla desteklenen “Daha Sağlıklı ve Daha Güvenli Toplum İçin Bir Arada Durmak” projesi konsorsiyumunda yer aldı.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Avrupa Komisyonu’nun ERASMUS+ programı aracılığıyla desteklenen “Daha Sağlıklı ve Daha Güvenli Toplum İçin Bir Arada Durmak” projesi konsorsiyumunda yer aldı. Projede, bölüm temsilcisi olarak Prof. Dr. Levent İnce bulunuyor.

Spor alanında, 2021 yılı Ocak ayından itibaren Avrupa Birliği’nin desteğiyle uygulanan proje; Proje Konsorsiyumu’nun 5-6 Şubat 2021’de Belgrad’da düzenlenen açılış toplantısı ile başladı.

Türkiye, Bosna-Hersek, Hırvatistan, Kuzey Makedonya, Sırbistan ve Slovenya’dan gençlik merkezleri, futbol kulüpleri ve üniversite temsilcilerinin proje konsorsiyumunda yer aldığı proje; Sırbistan ‘Belgrad Gençlik Geliştirme Merkezi’ tarafından koordine ediliyor.

Proje genel olarak; futbol antrenörlerinin antrenör rol, sorumluluk ve uygulamalarından yola çıkarak, çocuk ve genç futbolcuların bütüncül gelişimini desteklemelerine katkı sunacak antrenör eğitim programları geliştirmeyi amaçlıyor.

Önceki İçerikD.Doc: Avrupa çapında doktora tasarım eğitiminin haritasını çıkarmak için ODTÜ Endüstriyel Tasarım Bölümü’ne Avrupa Birliği Erasmus+ KA203 desteği
Sonraki İçerikProf. Dr. Deniz Üner’e TÜBİTAK BİDEB 2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı desteği