Ana Sayfa Ödül Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Acar’a Aydın Doğan Vakfı Moleküler Biyoloji ve Genetik...

Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Acar’a Aydın Doğan Vakfı Moleküler Biyoloji ve Genetik Araştırma Ödülü

ODTÜ Fen Edebiyat Fakültesi, Biyolojik Bilimler Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Acar, Aydın Doğan Vakfı tarafından "Moleküler Biyoloji ve Genetik Araştırma Ödülü"ne layık görüldü.

ODTÜ Fen Edebiyat Fakültesi, Biyolojik Bilimler Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Acar, Aydın Doğan Vakfı tarafından “Moleküler Biyoloji ve Genetik Araştırma Ödülü”ne layık görüldü.

2021 yılı sonunda, 25’incisi düzenlenen Aydın Doğan Ödülü’nü kazanan Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin’in onuruna, başarılı ve gelecek vadeden genç akademisyenleri araştırmalarında ödüllendirmeyi amaçlayan “Moleküler Biyoloji ve Genetik Araştırma Ödülü”nü bu yıl toplam iki araştırmacı kazandı. Ödül değerlendirme süreçleri Bilim Akademisi ve Aydın Doğan Vakfı iş birliği ile yürütülerek sonuçlar, 17 Haziran 2022 tarihinde açıklandı.

Önceki İçerikMitoloji temalı öğrenci eserleri sergileniyor
Sonraki İçerikODTÜ’lüler dünyanın her yerinde